donderdag, september 28, 2006

Antananarivo (deel 1)

Na een goede nachtrust (tot onze wekker, Quinten genaamd, afliep om 5.00u) ten huize Leus-Teugels, heeft Frederik ons naar de luchthaven gevoerd (nog eens heel erg bedankt Fred!!!). Onze vlucht was mooi op tijd, dus om 22.00u zetten we voor het eerst voet aan de grond in Madagaskar. Na eerst de nodige formaliteiten te hebben doorworsteld (visum, paspoortcontrole,...) waren we blij onze twee rugzakken van de band te zien rollen (het is al anders geweest wanneer we over Parijs CDG vlogen!). Aan de uitgang van de luchthaven werden we opgewacht door twee jonge snaken met een bordje "TOM BALS" in de hand. Zij brachten ons naar een oude (lees: een heeeeeele oude) R4. Toms rugzak stak nog een beetje uit de koffer, maar heeft heel de rit toch ook overleefd. Dan meteen maar gaan slapen in ons "chambre d'hôte Chez Jeanne".

De volgende ochtend meteen verhuisd naar het centrum van Tana naar hotelletje "Chez Francis". Vandaag wat praktische zaken geregeld (geld wisselen, bus voor morgen regelen, hotelletje voor morgen ligt ook al vast). Annemie is zelfs sinds vandaag mobiel bij Orange Madagascar op het nummer 00 261 324 366 125! Verder geen speciale nieuwtjes meer en spijtig genoeg nog geen foto's, al zouden we ze dan toch nog niet online kunnen plaatsen hebben via dit bijna prehistorische toestel.

Morgenvroeg vertrekken we om 6.00u met de bus naar Fianarantsoa (of kortweg Fianar), richting zuiden. Normaal zullen we daar dan om 14.30u toekomen. Dat zien we morgen dan weer wel!

Tot binnenkort!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een nieuwtje van het KBC-front: de Jurgen was niet te genieten vandaag. Gisteren teveel opgetrokken met den LL denken we, maar ge krijgt er gewoon geen zinnig woord uit.

Een paar voetbalnieuwtjes: Zulte-Waregem wint tegen treintje Rusland en mag naar de poules. Brugge met de hakken over de sloot tegen Ruzumberok na een wondermooie goal van Bosko Balaban. Uitslag 1-1

Greetz,

Gunter, Koen en een niet te genieten Jurgen

Anoniem zei

Dag Tom en Annemie,

Hier ook alles goe. Ik ben nu ook wel heel hard aan het aftellen. Raquel zit dit weekend in Portugal voor die trouwfeest. Sevens de gazon in Reet gaan afdoen en dan nog gaan sjotte.
Ik zal blij zijn dat het donderdag zal zijn.
Trek maar wa meer fotokes he.
Groetjes Wim

Anoniem zei

Hé vakantiegangers, zijn jullie lekker aan het genieten? Helaas zit onze vakantie er ondertussen op en zijn we alweer aan het werk gegaan. Brazilie en NY waren echt top! We zijn benieuwd naar jullie verhalen! Have fun daar!

Groetjes,
Nik & Chantal

Anoniem zei

Hey Tom en Annemie,

Blij te horen dat het goed gaat met julie; tof zeker Madagaskar ...

Ik hou het thuisfront hier recht, maar ga toch eind deze maand vertrekken naar betere Gentse oorden (als je begrijpt wat ik bedoel)Ik heb Isabelle vrijdag gemeld dat ik iets anders zoek ...
Spijtig dat die Gentse oorden waarschijnlijk niet zo exotisch zullen zijn als Madagaskar ...
En ons huisje krijgt morgen nieuwe raampjes, joepie!

Have lots of fun

feije

Tom zei

hoi KBC-ers, hopelijk is de Jurgen ondertussen al wat beter gezind. Goed dat er dan toch 2 Belgische ploegen doorgaan...
Alles ok met UCR Luc?

Wim en Raquel, geniet van jullie reis en maak ook maar veel foto's!!!

Nik en Chantal, spijtig dat jullie reis er al opzit, maar goed om te horen dat het geweldig goed is meegevallen! Wij zijn ook benieuwd naar jullie foto's en verhalen!

Feije, veel succes in Gent en tot binnenkort! Alles ok met de ramen?

Groetjes en tot binnenkort!

Tom en Annemie