maandag, oktober 01, 2007

Pakse 2

Hoi allemaal,
dit wordt ons laatste berichtje vanuit Laos want morgen vliegen we al naar Cambodja.
De afgelopen 2 dagen hebben we helemaal in het zuiden gezeten op een eilandje in de Mekong. Veel was er eigenlijk niet te beleven: wat watervallen en zo, maar omdat het niet zo'n mooi weer was (lees: het regende) is alles toch wel wat minder mooi. Onderweg hebben we alle mogelijke vervoersmiddelen gebruikt om overal te geraken: eerst liftend mee met het installateursbuske van Lao Telecom, dan meegereden met een Australisch koppel dat een minibusje had gehuurd, daarna een (betalende) lift achterop een brommertje, over een modderweg met zwemmende kinderen in de gigantische plassen/grachten op en naast de weg en op het eind dan nog met een boot een eind de Mekong op. Het leek wel een stukje Peking Express...
Vandaag zijn we dan met onze vriend Mr. Ko en zijn tuktuk op daguitstap geweest naar het Bolaven-plateau. Daar zagen we thee- en koffieplantages, verschillende watervallen, markten en dorpjes. Wel gezellig!
Achter deze computer worden we onderhand bijna opgegeten door de insecten, dus foto's zal iets voor volgende keer zijn...
Groetjes en tot binnenkort!
Tom en Annemie

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hey trekkers,
Leuk jullie zo'n beetje te kunnen volgen vanuit het regenachtige België! Zo te lezen hebben jullie het naar je zin, zelfs met Mickey erbij(amaai annemie, NO FEAR!)! Ah ja snel nog eventjes, we hadden de 14de afgesproken, maar dan zijn we op weekend(oeps vergeten) dus kan je nog iets anders plannen... Wij hopen jullie dus snel na jullie reis te zien,natuurlijk, met foto's hé! Geniet er nog van!!

Groetjes Philip&Anke
PS. Ben sinds 2weken rookvrij

Anoniem zei

Hallo Tom en Annemie. Natuurlijk komen wij jullie zondagavond ophalen. We zullen nog wel eens op teletekst kijken of het uur niet verandert is. Verder alles nog dik in orde. Zaterdag hebben we AN van Swa en Lutgard van de kampeerclub gezien en moesten je de groeten doen (= zus van den Tim Vermeulen). Ook nog de groeten van Robby van het gildenhuis hier. Die was in België omdat zijn grootmoeder overleden was en gaat zondag terug. Ze verwachten wel hun eerste kindje. Dat was het wat we weten. Beerschot weer gelijk 2-2 en dat is niet goed. Onze Wim doet het wel beter. Verder nog een dikke kus aan allle twee en tot zondag. Hopelijk hebben jullie nog enkele leuke dagen voor de boeg. Geniet er nog maar van. Kusjes

Wim, Raquel, Elin en Luca zei

Dag Tompie en Annemie,

Oeioei, aftellen. Net zoals bij ons is het bij jullie precies kei snel voorbij gegaan. Hopelijk hebt ge nog een aantel fantastische dagen daar bij Ankor-Wat. 'k Heb nog wa foto gezien op internet van de tempels bij zonsop- of ondergang: redelijk bangelijk ;-) Doe die laatste dagen nog maar goe uw best.
Zaterdagavond weer een matchke. We zitten wel met ne geschorste en misschien 2 gekwetsten dus efkes afwachten. Ik weet ni juist om hoe laat jullie zondag aankomen, maar als het op een menselijk uur is, komen we misschien wel mee.
Ik ben hier niemand tegengekomen dus buiten mij en Raquel, van hier geen extra groeten.

Salukes, Wim en Raquel

Wim zei

Hey buren!

Net even jullie blog bijgelezen. Fijn avontuur daar in Laos en knappe foto's!! Vanaf de volgende post (het Cambodja-gedeelte) begin ik met wat meer interesse te volgen hoor! Anne en ik zijn intss aan het aftellen... nog 3 weken en we vertrekken zelf naar Cambodja. Laat zeker julie hotel en resto-tips weten hé! ;-)

Geniet er nog van!!!!!

bijna ex-buurman Wim

Anoniem zei

Hallo Tom en Annemie,

ik was mijn mail aan het opkuisen...kom je mailtje tegen...en heb beginnen te lezen in jullie Blog.
Prachtige reis blijkbaar en ontzettend mooie foto's (waarvan jullie er ongetwijfeld nog een hele hoop hebben).
En zoals velen schrijven: interessant om jullie op een dergelijke manier te 'volgen'.

Mooi land! (ofwel hebben jullie alleen mooie foto's gemaakt ?)

Tom, tot binnenkort en annemie: waarschijnlijk iets later...

Kapucijnenplein 6 zei

hey Tom & Annemie!

Geniet nog van de laatste dagen!!

Tot in Duffel?!

Loïc & Tinneke