donderdag, december 01, 2011

Ngwe Saung Beach

Hoi iedereen,
De bussen van Hpa-An naar Yangon en daarna van Yangon verder naar Ngwe Saung zijn verlopen volgens plan en we zijn goed aan het zalige strand in het zuidwesten geraakt. Ngwe Saung zou letterlijk “zilveren strand” betekenen, een naam die het kustplaatsje gekregen heeft dankzij het mooie witte zandstrand aan de golf van Bengalen. Bij onze aankomst blijkt het die naam waardig te zijn: een mooie strook wit strand omzoomd met veel hoge palmbomen en gelegen aan het azuurblauwe zeewater. Toch wel een beetje paradijselijk..! We trakteren ons hier op een mooi hotel (Myanmar Treasure Resort) waar we vier nachten zullen blijven (hert mooiste hotel van het hele stadje zullen we later ontdekken wanneer we het strand helemaal aflopen en de andere hotels gadeslaan). Lekker relaxen! Een boekje lezen op het strand, af en toe de voetjes in het water soppen (dat trouwens een lekkere temperatuur heeft!), en 's avonds lekkere zeebeesten eten. Veel meer doen we hier niet eigenlijk, maar het doet wel deugd zo even lekker luieren! Zaterdag vertrekken we terug naar Yangon, waar we nog één nachtje zullen blijven.
Tot binnenkort!
PS1: jot Liesbeth, bestel voor ons maar een doosje truffels van Toons school! Lekker!
PS2: voor wie het wil, die kan nog extra foto's bij vorige blogpost van Inle Lake bekijken, want we hebben er nog enkele toegevoegd
PS3: dankjewel voor de leuke verjaardagswensen iedereen!


het zwembad van ons hotel (met zicht op zee)


dit zien we 's morgens vanuit ons bed als we de gordijnen opendoen


het zilveren strand van Ngwe Saung


de zon gaat ook in Ngwe Saung onder


Tom hard aan het werk aan de blog

5 opmerkingen:

Anoniem zei

woooow; precies wel geweldig ginder! T&A in het paradijs! By the way, was dit gisteren vergeten; happy, happy, birthday Tompie!!!! Geniet ervan!
Beerschot vorig weekend weliswaar verloren met 0-1 thuis tegen Kortrijk.... Vanavond spelen we thuis tegen RC Genk.
Ciaokes en tot binnenkort!
Fille

Anoniem zei

Effe kort. Noah vond net zijn sletskes in de kast. En wat riep hij? 'Tom en annemieeeee!'. Misschien heeft hij een speciale gave en voelt hij dat jullie op dit moment met jullie sletskes in die superresort rondlopen. geniet er nog van! Isabelle

Anoniem zei

Hallo Annemie en Tom.De rust zal wel deugd doen na de vorige vrij hectische dagen. Zo te lezen hebben jullie weer een overvolle maar prachtige reis gehad. Geniet nog van het paradijselijke einde van jullie verblijf. Het zal weer afkikken worden bij de thuiskomst.
Hier alles zijn gewone gangetje.
Tot binnenkort.Dikke kus van ma en pa

Anoniem zei

Hoi kindjes alle twee. Wat een prachtig verblijf op het einde van jullie reis. Genieten zal daar wel gebeuren. Het was fijn om zo veel van jullie reis mee te kunnen maken al was het maar van achter de computer. Alvast bedankt en tot dinsdag. Dikke knuffel O en O.

Anoniem zei

Beren gisteren met 2-0 gewonnen tegen Racing Kebab....; carnaval oep't Kiel!
Als jullie thuiskomen (dinsdag?) kunnen jullie hier gerust komen eten.
ciaokes, Fille