zondag, september 23, 2007

Luang Prabang 2

Hoi allemaal,
wij hebben onze tweedaagse trekking weeral overleefd seh. Het was weeral heel erg de moeite: mooie landschappen, nog ongerepte dorpjes, heel vriendelijke mensen en gezellige medestappers (een Nederlands koppel, een Brit, een Duitser en een Francaise). Onze slaapplaats was afgelopen nacht dan wel geen viersterren-hotel, we hebben er niet minder hard door geknord in een hutje zoals alle anderen in het dorp. Voor Ilse, Katelijne, Fille en Isabelle en de eventuele andere kenners, het waren Khmu en Hmong-dorpjes. De mensen zijn hier overal even vriendelijk, al is het vaak behelpen met het Engels, zelfs bij sommige gidsen. Niet evident om dan te kunnen blijven volgen wanneer een van hen een monoloog van zo'n 3 kwartier afsteekt "about a boy and a girl"!
Morgen slapen we voor de verandering eens uit, en daarna gaan we de Khuang Xi-watervallen bekijken, daar wat relaxen en een frisse duik nemen. En nadien denk ik dat we ons eens flink gaan laten masseren :-)
Wat verkoeling is nog steeds welkom, want gelukkig is het hier voorlopig (hout vasthouden) elke dag mooi en warm weer.
Brenda en Stefan (en ook natuurlijk oma en opa en de p/meters): een dikke proficiat met de nieuwste aanwinst in de familie!!!
Christine en Koen, zeg maar tegen Jules dat we al veel diertjes hebben gezien, maar dat de kinderboerderij in Wilrijk hier nog geen navolging heeft gekregen...

Een dikke kus voor iedereen en vele groetjes,

Tom en Annemie


lekkere (???) rijstwhiskey op het marktje


de mooie daken van Wat Xeng Thong

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi toeristjes,

Wa prachtige foto's ! En Tom met de knie nog alles inorde ?
Hier alles ok, alles zijn gewone gangetje. Laura weer gewonnen.

Nog heel veel plezier ginder,
groetjes
Marleen&co

Wim, Raquel, Elin en Luca zei

Dag Tompie en Annemieke,

Ik ben al benieuwd om de volgende foto's te zien. En profiteer er maar eens goe van met een heerlijk massageke.
Gisteren zijn we weer gewonnen tegen Leest. 1-0 achter na half time. Toch met 1-3 gewonnen, KATCHING! Volgende week nog winnen en dan hebben we een supermaand achter de rug. Dan zullen ze met een geldtransport moeten komen voor de uitbetaling :-))
Hier zijn de weekends al altijd goed geweest. Voor vandaag gaven ze dan weer vollen bak regen maar nog niks van gezien.
Ik hoop vandaag onzen boek van ons reis af te kunnen maken. Van Barcelona hebben we een kleintje laten make. Ge zult wel zien.

Groetjes Wim

Anoniem zei

Hallo alle 2. Het weer is sinds deze middag hard verandert. Veel wind en regen zoals beloofd. Het zou deze week herfst worden rond de 15°. Erg eh. Wim moest het gisteren opnemen tegen Misé-Misé die nog in 1e gespeeld heeft. Heeft het prima gedaan. Verder Beerschot 1-1 gelijk. Zijn zaterdag met Yoni naar Laura haar match gaan kijken. Ze heeft zicht goed geamuseerd. Verder alles dik in orde. Dikke kus aan alle 2 en tot later.

Kapucijnenplein 6 zei

Hey Tom & Annemie,

Toffe blog, leuke reisverhalen en sjieke foto's. Geniet nog van jullie trip!
Bij ons zijn de eerste werken aan't huis afgelopen: een nieuwe plat dak met dank aan de Jef en nonkel Fons! Binnenkort te zien op onze blog...

Vele groetjes!
Loïc & Tinneke

Anoniem zei

Hey T&A, hier weer een kort Beerschot-verslagje: 1-1 gelijk op de Cercle. De eerste ploeg die dit jaar een punt pakt op Cercle (moeten we daar nu ook al content mee zijn ;-)
De wedstrijd zou vrij goed geweest zijn; Cercle met enkele verrassende acties, maar de Beren moeten toch goed meegevoetbald hebben. Een verdiend punt volgens de commentaren...
Amuseer jullie no! Ciaokes, Fille

Anoniem zei

Dag Annemie en Tom,
Wij zijn ondertussen terug thuis.
De Corbièrestreek is heel mooi. We hebben een paar prachtige vestigingen van de Kataren bezocht in de bergen.We hebben genoten van de druiven, vijgen en amandelnoten, veeeeel wijn geproefd, gewandeld en veel gelachen met heel de bende.
Ik lees dat jullie er ook met volle teugen van genieten.Aan de foto's te zien is het een prachtig land.
dikke kus: ma en pa

Anoniem zei

Hoi Tom en Annemie,

Zo te zien alles ok daar.

Geniet er nog van en tot binnenkort.

En Tom, verzorg je knie maar goed, den Beerschot kan nog ne goeie sjotter gebruiken :)

groetjes,

Chris