woensdag, september 26, 2007

Luang Prabang 3

Dag allemaal,
Maandag hebben we een relaxed dagje genomen: naar de Kuang Xi watervallen geweest, waar we ook wat gezwommen hebben. Heel mooi! Terug in Luang Prabang hebben we genoten van een heerlijke Khmu massage (4USD voor een heel uur relaxen, niet te doen!).
Gisteren nog maar eens op de sportieve toer gegaan: in de voormiddag gemountainbiked tot aan de Tat Se watervallen; daar geluncht en wat gezwommen en daarna terug naar de stad gekayakt. Het weer was gisteren wat minder en voor het eerst regen overdag, maar gezien we toch op het water zaten en sowieso nat waren, deerde dat niet erg.
Vandaag hebben we nog een paar tempels bezocht in Luang Prabang zelf en wat rondgewandeld.
Morgen nemen we om 10.50u het vliegtuig naar Pakse in het zuiden...
Meer nieuws van daaruit!
Groetjes!
Annemie en Tom


zonsondergang aan de Mekong


de plaatselijke delicatesse op de markt: vleermuizen

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi vakantiegangers. Zo te zien bevalt het leven jullie daar heel goed. Ben je nog wel van plan terug te komen? Zo'n lekker massageke kan iedereen wel gebruiken. Zijn benieuwd naar de foto's. Hier is alles ok. alleen het weer is slecht, regen, wind en koud. Vandaag is ook Brenda en Ylke naar huis gekomen en ook alles heel goed. Meer nieuws is er hier niet. Nog een dikke knuffel en een dikke kus voor alle 2 en tot de volgende keer.

Wim, Raquel, Elin en Luca zei

Dag Tom en Annemie,

dag regen? Da valt nog goe mee. Hier is het wel wat anders dees dagen. Zoals ons mama en de Jef vertelden is er ook hier niks noemenswaardig gebeurd. 'K zal tegen Raquel zeggen dat ze mij vanavond ook maar eens moet masseren.
Nog veel plezier en tot de volgende.

Groetjes Wim en Raquel

Anoniem zei

hey tom en annemie, leuk om jullie avonturen daar te volgen. Het ziet er allemaal knap en vooral heel ontspannend uit! Ik ben benieuwd naar de 1000-en foto's achteraf...
Zeg Tom, kunt ge mij even uw prono-paswoord voor de lannoo-site sturen?
Groetjes, Filip en fam.