maandag, september 17, 2007

Vang Vieng 1

Hallo allemaal,

Gisteren nog een ganse dag in de hoofdstad Vientiane doorgebracht: nog enkele tempels van binnen en van buiten bekeken... Beetje op 't gemakske...
Na al die culureel verantwoorde bezigheden, tijd voor wat actie! Vanmorgen hebben we de bus naar Vang Vieng genomen, een stadje 3,5u rijden ten noorden van Vientiane.
Na wat afpingelen een lekker relaxed hotelletje gevonden aan de rand van het stadje vlak aan de rivier: Villa Nam Song.
We hebben voor morgen al een tripje vastgelegd: grotten bekijken, tubing, kajakken... De dag erna gaan we waarschijnlijk een tochtje met de mountainbike maken.
Het is hier nog steeds heel erg warm en vochtig, maar voorlopig nog steeds droog. Hopelijk blijft het zo!

Tot binnenkort!
Annemie & Tom

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Tom en Annemie. Zo te horen gaat alles daar prima. Lekker weer goed hotel van alles te bekijken. Morgen hopelijk goed weer om te kajakken en daarna om te mountenbiken. Wel opletten met je knie eh Tom en niet zoals laatst. Hier ook alles ok. Geniet nog maar van al het moois daar. Tot volgende maal.

Nik&Chantal zei

HEt wordt weer een mooi tochtje wat jullie gaan maken.
Heel veel plezier en doe alle Laonezen en Cambodjanen de groeten

Anoniem zei

Dag Tom en Annemie. Hier is het enkel vochtig. Ik denk dus dat jullie meer geluk hebben. Gisteren nog eens een receptje gemaakt dat jullie eens zullen moeten komen testen. En we hebben nog een filmke van die gasten waar ge nog wel eentje van wou zien. Maar das voor binnekort. Amuseer jullie maar goe. Laat maar iets weten als ge nog volk nodig hebt in dat hotelleke, want da zag er wel goe uit! Salukes, Wim (kweet mijn gebruikersnaam en wachtwoord ni dus 't is efkes annoniem)

Unknown zei

Hey, fijn om alles terug te kunnen volgen. Zelf net terug van 2 heel fijne weken Marokko! Heel veel plezier nog ginder.

Nog wat Cut&Paste van beerschot nieuws erbovenop:

Verlaat G.Beerschot binnenkort het Kiel?
di 18/09/07 - De stadionplannen van Germinal Beerschot worden concreter. "De onderhandelingen met potentiƫle investeerders over de bouw van een stadion zitten in een cruciale fase", zegt de voorzitter.
"We zijn er nu al acht maanden mee bezig", gaat Jos Verhaegen voort in Gazet van Antwerpen.

"Het dossier zit intussen heel ver. De eerste plannen zijn zelfs zo goed als klaar en de interesse van de geldschieters is duidelijk concreet."

"Het zal een stadion zijn dat niet alleen voor voetbal zal worden gebruikt. Het is de bedoeling om er ook kantoren en winkels in onder te brengen."

"De locatie? Er zijn nog een viertal mogelijkheden", besluit Verhaegen. Blijven op het Kiel lijkt uitgesloten, omdat het stadion niet makkelijk bereikbaar is."

Salukes
Jeroen

Anoniem zei

Hoi Annemie en Tom,

't ziet er daar weer een toffe reis uit ! Geniet ervan ! L&l zijn op overgang geweest, 't was plezant. Laura heeft met haar ploegske voor den eerste keer gewonnen 3-0 gewonnen.
Goe bewegen ginder ! Veel plezier, en tot de volgende.

groetjes van die van Ekeren (ook gebruikersnaam kwijt :-))

Unknown zei

Hey Tom en Annemie,
erg leuk jullie wedervaren in het prachtige Laos te kunnen lezen.
Veel van jullie impressies doen me met heimwee terugkijken naar vorig jaar als wij Vientiane, Vang Vieng etc bezocht hebben.
Bezoek vooral de avondmarkt in Luang Prabang, was voor mij een leuke ontspanning na een inspannende fietsdag.
Geniet ervan !