vrijdag, december 05, 2008

dag 1 in Managua

Hoi iedereen!
Het is hier bij ons bijna 4 uur in de namiddag, en we zitten voor de eerste keer achter een pc.
Gisteren zijn we met een half uurtje vertraging, maar met al onze bagage, aangekomen in het lekker warme Managua.
Toegekomen in ons fijne hotelletje zijn we maar meteen in ons bed gekropen, want voor ons was het dan al 5u30 's morgens, en we waren toch wel een beetje moe. Na een verkwikkende nachtrust hebben we vandaag dan wat praktische zaken geregeld zoals geld wisselen, en hebben we de eerste foto's al op ons bakje staan.
Een kort belletje naar het thuisfront lukte evenwel niet in de verschillende internet/telefooncafé's, vandaar dit eerste blogberichtje (met een heeeeeeeeeeeeeeel trage verbinding) . Verder hebben we eigenlijk nog niet veel nieuws, we kunnen jullie enkel vertellen dat we morgen een bus proberen te nemen naar San Juan del Sur in het zuidoosten aan de kust om een beetje te relaxen om daarna door te reizen naar Isla de Ometepe en de Rio San Juan in het zuidwesten. We zeggen er maar "proberen" bij, want we hebben aan 4 mensen gevraagd om hoe laat er een bus vertrekt naar San Juan del Sur en we kregen 4 keer een verschillende antwoord. Afwachten dus... ;-)
Allez, dat zijn onze plannen vandaag, misschien zien ze er morgen anders uit, maar dat vernemen jullie dan wel volgende keer!
groetjes en een dikke kus uit het zonnige Nicaragua
Tom en Annemie

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Tom en Annemie. Blij met het goede nieuws dat alles naar wens verlopen is en dat de bagage er ook is. Nu als de rest zo goed verloopt beloofd het weer een fantasisch verlof te worden. Hier ook alles ok. Gisdteren naar Monschau geweest met wandelclub. Tot aan de Duitse grens geen sneeuw maar dan wel. Geheel de wandeling ca. 30 cm. sneeuw. Heel mooi en een wandeling van 17 km. gedaan. Om 20 u. terug thuis. Alleen wel wat regen gehad onderweg. Vandaag schijnt hier de zon. Gaan nog wel wandeling maken na de middag. Nog een dikke knuffel en dikke kus voor alle 2 en tot de volgende keer. Mam en Jef.

Wim, Raquel, Elin en Luca zei

Dag Tom en Annemie.
Voor ons was het ook een verkwikkende nachtrust. Niet dat we zijn weg geweest ofzo, maar toch laat in ons bedje (docu over Tibet gezien).
Gisterenavond weeral gewonnen tegen Vorselaar, 1-0. We hebben nu 9 op 9.
Die andere ploeg, jawel den Baaerschot, heeft ook eindelijk nog eens kunnen winnen. 3-0 tegen Moeskroen.
Hier schijnt het zonnetje nog eens, dus wij gaan er ook nog eens op uit trekken.
Groetjes en nog veel plezier.
Wim en Raquel

Unknown zei

Hey Annemie & Tom,

Amaai, lekker warm onder de zon, daar zijn we jarloers op!
We beleven en genieten van alles een beke mee dankzij deze knappe blog!
Ah ja Tom, den Beerschot heeft gisteren eindelijk nog 's kunnen winnen! Dus er is nog hoop voor de ratten! k ga vrijdag kv mechelen -beerschot zien, zal je verslag uitbrengen! Geniet van jullie reis en van elkaar!
Groetjes Anke & Philip

ma zei

Dag Annemie en Tom.Blij te lezen dat jullie goed gearriveerd zijn in het zonnige Nicaragua.
Hier hebben we vandaag de zon ook nog eens gezien. Zeg, de Sint is hier ook gepasseerd.Bij jullie in
Managua ook?Het was een leuke spannende dag voor Jules.Ons Liesbeth heeft hier een paar dagen gelogeerd terwijl Wim in Japan was.
Jullie hebben van iedereen veel groeten en een dikke kus.
Hopelijk komt jullie busje zo. Geniet ervan en tot de volgende keer.
Ma en pa