maandag, december 08, 2008

San Juan del Sur

Dag allemaal,
We hebben net onze pizza op en hebben een iets snellere pc gevonden dan vorige keer (gelukkig maar!) om de blog aan te vullen en jullie reacties te lezen (joepie).
Ondertussen zijn we in San Juan del Sur (aan de kust in het ZW) aanbeland, waar we nu net de tweede dag er op hebben zitten. Gisteren hebben we overdag het stadje en het strandje hier wat verkend. ´s Avonds om 19u zijn we naar het La Flor-reservaat geweest om te kijken hoe zeeschildpadden aan land komen om hun eitjes (een 100-tal!) te leggen en in te graven in het zand. We zagen er een 30-tal, de moeite! We hebben ook een kleintje boven zien komen uit het zand en z´n weg zien zoeken naar zee. Heel schattig!
Vandaag werden we om half vijf gewekt door de haan, maar we zijn daarna toch nog even ingedut. Om 10u vanmorgen vertrokken we naar een ander strandje in de buurt, waar Tom zijn eerste surfpogingen heeft ondernomen.
Morgen vertrekken we vanuit San Juan del Sur naar het Isla de Ometepe, een eiland in een meer, met twee grote vulkanen (die ze in het tv-programma ´voorbij de grens´ ook beklommen hebben).
Sinds twee dagen reizen we zo´n beetje samen met twee andere Antwerpenaren (Veerle en Steven), wel gezellig. Waarschijnlijk zullen we de komende dagen nog samen reizen, maar zullen onze wegen scheiden na Isla de Ometepe.
Hoe het daar verloopt is voer voor het volgende bericht...
Adios!
Annemie & Tom

6 opmerkingen:

Anoniem zei

En dan nu het belangrijke nieuws: Beren van 't weekend gewonnen met 3-0 tegen Moeskroen... doelpunten van VDB, Malki & Tosin. Het had eigenlijk 8-0 kunnen zijn...; nog nooit zoveel kansen zien creëren dit jaar! Spijtig genoeg hebben zowel Malinois, Bergen als Kortrijk de volle pot gepakt; we stijgen dus maar één plaatske. Ander nieuws is dat Bartje in de p*p voor 1,5 jaar getekend heeft: ferme toekomstvisie...
Nog veel plezier ginder!!! van de correspondent ter plaatse (de Fille)

Anoniem zei

Wij waren gisteren de uitslag vergeten te vermelden maar jullie hebben genoeg verslaggevers die het beter kunnen. Hier alles ok. Het weer is hier heel wat minder vandaag. Nu om 12 u. is het nog maar 0,8° en heel erg grijs. Stuur maar wat zon op voor ons. Jullie hebben er daar genoeg van. Geniet maar verder en tot de volgende. Dikke kus.

Anoniem zei

Oeps vergeten naam in te vullen.

Anoniem zei

hoi toeristen,
het ziet er daar weer kei goe uit ! Ik geniet er al mee van. Wij hebben hier Sinterklaas op bezoek gehad, met een nieuw spel voor de wii : family play. Jammer voor Laura dat het examen is. Die telt af, nog 3 namiddagen leren en 't zit erop voor dit jaar. Ze doet haar best. Veel plezier ! Marleen & co

ma zei

Het klinkt allemaal weer fantastisch. Jullie moeten je 's morgens niet afvragen of het nu gaat blijven regenen of niet.
Wim is ondertussen terug van Japan. 't Was een interessante week. Koen is terug van Oostenrijk. Die heeft het ook goed gehad.Verder gaat hier alles zijn gewone gangetje.Dikke kus.
Ma en pa

Anoniem zei

Hoi Tom en Annemie. Er was wel geen nieuw bericht maar laten toch wel iets weten. Vandaag was het weer wat beter maar wel koud. Ik zou wel willen wisselen met jullie. We hebben gisteren nog vernomen dat de familie gaat vergroten. Sara en Yves verwachten een tweede baby volgend jaar in mei. Verder alles dik in orde. Hopelijk is uw surfpoging goed gelukt en zijn jullie nog steeds met de 2 Antwerpenaren op schok. Profiteer er nog van en alvast een dikke knuffel. Groetjes mam en Jef