maandag, september 07, 2009

Op naar Colombia

Nog vier keer slapen, en we gaan weeral op pad, jippie!
Vrijdag vertrekken we naar Colombia, waar we vrijdagavond rond 21u verwacht worden op de luchthaven van Bogota, de hoofdstad van Colombia. Daarvoor moeten we dan wel eerst 8u15 op het vliegtuig richting New York zitten, en daarna nog eens een vlucht van 6 uur tussen New York en Bogota.
Ter plekke zullen we dan zo’n 3,5 week rondtrekken, en als alles goed gaat, staan we op 7 oktober weer terug in Zaventem met een pak verhalen en foto’s :-)
Wat we allemaal gaan doen is nog een beetje onduidelijk, maar we weten al wel dat we onze toer in tegenwijzerszin zullen aanvatten, dus de dag na onze aankomst vertrekken we al meteen in noordelijke richting naar Villa de Leyva om daar even op adem te komen.
Omdat we pas ’s avonds laat aankomen, hebben we ook al een hotelletje vastgelegd in Bogota: Hotel Casona del Patio omdat het zowel in de Lonely Planet als op tripadvisor wel goei commentaar kreeg.
Hopelijk volgen jullie net als de vorige jaren onze reisavonturen op deze blog en laten jullie evenveel berichtjes achter, inclusief de uitslagen van den Beerschot!

Tot binnenkort!

Tom & Annemie





Geen opmerkingen: