zaterdag, november 06, 2010

Japan, here we come

Een nieuw jaar, een nieuwe reis :-)
Na 2 jaar Zuid- of Midden-Amerika, staat ons vizier ditmaal opnieuw naar het Oosten gericht en vertrekken we op 11 november voor 3,5 weken richting Japan.
We hebben al veel positiefs gehoord over dit prachtige land en wilden dit daarom wel eens met onze eigen ogen zien. We zijn heel benieuwd om te ontdekken hoe hypermodern hier samengaat met eeuwenoude tradities, hoe zoveel mensen op zo'n kleine ruimte ogenschijnlijk probleemloos kunnen samenleven en waarom mega-dikke mannen hier uit vrije wil in een pamper op het strijdtoneel willen verschijnen voor de ogen van vele duizenden toeschouwers.
Nog enkele dagen aftellen dus (en ondertussen onze rugzakken inpakken, en eigenlijk ook nog dik 2/3 van de Lonely Planet proberen door te nemen want ik loop hier serieus achter), en dan hopen we jullie weer via deze blog op de hoogte te houden van ons reilen en zeilen in het land van de rijzende zon, en tegelijkertijd de laatste nieuwtjes uit Belgenland te vernemen.

Tot binnenkort & dewa mata

Tom & Annemie



7 opmerkingen:

oma en opa zei

Hoi Annemie en Tom. Vandaag eens gekeken of jullie blog werkt. Het schijnt dus dik in orde te zijn. Alvast een prettig verlof maar zien jullie nog bij vertrek.

Line en Dave zei

veel plezier - zal zeker en vast een speciale ervaring worden !

Ilse en Ann zei

En wij hebben al een nieuw spelleke om volgende keer eens uit te proberen! Have fun! En eet lekker :-)

Anoniem zei

Hopelijk zijn jullie goed aangekomen en uitgeslapen voor jullie volgende trip. Ook alles in orde met rugzak enz. Hier is het slecht weer. Regen en veel wind. Hopelijk hebben jullie zon want alles is dan veel mooier. Zien al uit naar jullie volgend bericht. Dikke kus O & 0 XXX

Anoniem zei

Ohio kosaimas Tom-san en Annemie-san,

Hajime maeste! Genki!
Botchi botchi? Mondènai? Wakari mastaka?
Taichen otchi?
Etto, tsoto sumimasem.

Hierbij enkele lekkere hapjes:
1. Tako/Tori no cala agé.
2. Yaki tori.
3. Tempura en Ebbi.
4. Tako yaki (proef eens, maar bestel niet te veel ;-)))
5. alle visschotels zijn heerlijk (en dit voor een vleeseter pure sang).

Mata asta!
Tchu tchu!
Motto motto!

familie-san Rijmenam.

ma en pa zei

Dag Annemie en Tom.Blij te lezen dat jullie de vlucht met vertraging al goed verteerd hebben en al volop genieten van het mooie en vriendelijke Japan.Geniet nog van al jullie ontdekkingen daar.Wij genieten mee door de foto's en de berichten. Hier alles ok.Groetjes en dikke kus, ma en Pa

ma en pa zei

Er staat weer heel wat moois op jullie blog.Toch ook een mooi seizoen om Japan te bezoeken precies.De Japanse kost valt blijkbaar ook in de smaak. Geniet er nog verder van. We volgen met plezier.Met de schouder van onze pa gaat het zo goed als het kan.
Tot een volgende keer. Dikke kus!
Ma en pa