woensdag, november 27, 2013

Pulau Langkawi

Hé, intussen zijn we op de laatste stop van de reis aanbeland: Kuala Lumpur. We zijn hier naartoe gevlogen vanuit Pulau Langkawi, een eiland in het noordwesten van Maleisië, dicht bij de grens met Thailand.
Op Pulau Langkawi zijn we drie nachten gebleven, vooral om te relaxen en te genieten van zon, zee en strand. Toen we er zaterdagmiddag toekwamen, was het eerst nog wat grijs en blijkbaar had het er de voorbije dagen wel wat geregend, maar de weergoden waren ons gunstig gestemd en het werd er met het uur zonniger en heter. Het was met momenten bakken en braden, puffen en zweten, maar eigenlijk hebben we het stiekem zo wel graag. ;)
Veel anders dan luieren hebben we eigenlijk niet gedaan. We hebben één voormiddag een island hopping tour gedaan: met een bootje naar een paar andere eilandjes in de buurt en naar een baai waar veel arenden rondcirkelen. Eens leuk voor de afwisseling, om het patroon strand, zee, zwembad eens effe te doorbreken...
Ons hotelletje, Temple Tree, was ook top (niet vlakbij het strand, maar die paar kilometertjes stappen konden we nog wel aan) en heeft mee bijgedragen tot een geslaagde rustpauze in het verlof.
Intussen zitten we dus in Kuala Lumpur (of kortweg KL, je weet wel, ze houden hier van afgekorte plaatsnamen) in het appartement van Marine, een Frans meisje dat we in het begin van onze reis in Kuching zijn tegengekomen. Best wel leuk om hier je 'eigen' appartement te hebben. De kuisploeg is hier ook bezig seh. Seffens weer een lekker propere flat! ;)
Bon, we zullen dadelijk KL eens gaan verkennen. Tot snel!





Het strand/de zee lijken hier soms wat scheef af te lopen, maar schijn bedriegt, hoor

4 opmerkingen:

O en O zei

Hoi A en T. Spijtig dat ik jullie juist gemist heb. Ik zat beneden met de was en op te ruimen en heb dus niet horen bellen. Heb dan geprobeerd maar jullie waren san al niet meer te bereiken. Alles weeral vlot verlopen en zalig weer gehad. Nu nog geluk met die flat en jullie kunnen dan terugblikken op weer een fantastische reis. Hirr gaat ook alles zijn gangetje en overal nog alles dik in orde. Alleen het weer is hier wel een pak minder. Kunnen jullie niet wat zon opsturen. Geniet nog die paar laatste dagen van jullie verlof. Alvast een goeie vlucht terug (nog niet aan denken) en tot binnenkort. Dikke kus

Unknown zei

Heyhey,

Hier in Schoten alees z'n gangetje.
Al is ons Elin gisteren op school gevallen. Ze werd blijkbaar omver gelopen door iemand van het lager, en zij belandde op haar gezicht. Voorhoofd en neusje goed geschaafd.
Maar, we kunnen haar al wel wat afleiden met de "Sint".
Die is vannacht haar brief komen halen die ze voor hem had gemaakt, en die heeft dan een chocolade Piet in de plaats gegeven. De "Sint" helpt ook om haar goed in haar eigen bedje te laten slapen.
Jullie reis ziet er wel een toppertje uit. Veel afwisseling tussen natuur & al de rest.

Geniet er nog van, en tot binnenkort.
Groetjes, Wim

Anoniem zei

Hallo A.en T.,Amai,het ziet er aan het strand zelfs luxueus uit.Dat was zeker relaxen. Geniet nog in KL van de laatste reisdagen. We wensen jullie een goede terugreis. Wat bewegen op het vliegtuig he A.
We zien je graag zaterdag terug.
Tot dan. Dikke knuffel van ma en pa.
XX

O en O zei

Wij weten niet of je dit bericht nog leest maar we willen jullie een goeie terugvlucht wensen en een veilige thuiskomst. Zien al uit naar jullie verhalen (en naar jullie ook natuurlijk). Tot binnenkort